Bolig Brabrand Stenbaekhave

Brabrand er et velfungerende lokalsamfund fantastisk placeret mellem de smukke søer, Brabrand Søen og Årslev Engsø og de imponerende Brabrand Bakker med store skove og vandrestier.

Foreningslivet er stærkt forankret omkring idrætsanlægget med Danmarks smukkeste beliggenhed på Engdalsvej. Her ligger de 2 idrætshaller, fodboldbanerne og snart en topmoderne kunstgræsbane.

Stenbækhave kommer til at høre til en rigtig god skole, nemlig Engdalsskolen, som også ligger på Engdalsvej. Skolen er kendt for sin høje faglighed og et stort engagement fra lærernes side. Fra Stenbækhave er der en sikker skolevej til Engdalsskolen.

Nogle initiativrige borgere samledes for nogle år siden om et enestående projekt, nemlig at omdanne et tidligere gasværk til et forsamlingshus, som i dag danner ramme om kunstudstillinger, musikarrangementer og private fester.

En bolig i Stenbækhave er en tryg og god base for familier i alle aldre.

I STENBÆKHAVE ER DU OMGIVET AF NATUREN OG SAMTIDIG TÆT PÅ DET HELE

Stenbækhave er beliggende midt i de attraktive Hans Broges Bakker i Brabrand – en forstad til Aarhus, hvor der findes alle faciliteter med hensyn til indkøb og infrastruktur, herunder busforbindelser mv. Brabrand ligger i cykelafstand fra Aarhus Centrum, men ligger samtidig også i et område med natur og mulighed for fritidsaktiviteter. Aarhus er en by i vækst, og med mere end 300.000 indbyggere er Aarhus Danmarks næststørste by. Udover at Stenbækhave ligger smukt i det kuperede område med Brabrand tennisklub som nabo, er der ikke langt til de rekreative områder omkring Brabrand Sø.

TÆT PÅ AARHUS

Aarhus er ungdommens by, og uden konkurrence den yngste by, når der ses på indbyggernes gennemsnitsalder. Alene på Aarhus Universitet er der over 35.000 studerende, og byen har i alt 25 uddannelses- og forskningsinstitutioner.

Aarhus er også en by med rødder, grundlagt af vikingerne i 700-tallet. Pulsen banker hurtigt i Aarhus. Samtidig lever fortiden i Aarhus, hvor byens ældste og stemningsfulde kvarterer er nogle af de mest livlige og trendy.

Der er i Aarhus mulighed for at nyde både shoppingture, afslappende stunder på caféerne og slentreture ved skov, hav og strand.

Aarhus har stort set alt at tilbyde – lige fra indkøbsfaciliteter og underholdningsindustri til et væld af uddannelsesmuligheder.