Naturskønne rækkehuse

Her finder du et af byens flotteste og mest attraktive nybyggede områder med flotte, lyse rækkehuse. Rækkehusenes placering, størrelse og type gør dem helt unikke, hvorfor der enorm stor efterspørgsel efter netop disse boliger.

Husene rummer alle luksus som vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ventilationsanlæg, der sikrer godt indeklima, gulvvarme og i det hele taget bare materialer af høj kvalitet, og hvor man endda har tænkt mange ekstra detaljer ind i boligerne.

Husene er alle nybyggede og med lyse lofter, vægge og lyst inventar. Husene har alle både forhave og baghave og egen parkeringsplads samt et stort depotrum. Som om det ikke var rigeligt, så er alle boligerne forsynet med to badeværelser og flere af boligerne endda også med bryggers.

Området er helt nyetableret , og der er brugt oceaner af penge på fuldvoksen bøgehæk, buske, træer, rullegræs mm., store træer flot oplyst om aftenen. Derudover er husene beliggende midt i en stor skov, hvilket giver en helt enestående og naturskøn oplevelse.

Der gåafstand til flere buslinjer, ligesom der er gåafstand til flere supermarkeder.

Der er kort køreaftstand til Marselisborg Havn med mange hyggelige ishuse, caféer og restauranter, der ligger i et område, der i sommerhalvåret huser mange kulturelle arrangementer.

Der er fra Stenbækhave nem adgang til Århus midtby, der rummer et væld af butikker, restauranter, caféer og natklubber samt et hav af kulturelle arrangementer året rundt og naturligvis mange seværdigheder i øvrigt.

Velkommen til en helt unik perle, der i høj grad er en fuldgod erstatning for et normalt parcelhus, men bare uden alle de sure forpligtelser, der følger med livet som husejer. Disse huse må du ikke snyde dig selv for at se, hvis du søger boliger i særklasse.

Lidt om materialevalg

– Husene er flot opført i stilrene mursten fra Egernsund af typen Dahlia.
– Alle indgangspartier er ved depotrummet flot beklædt med et tidssvarende og stilrent felt med lister af lærketræ.
– Alle boliger har træ/alu vinduer og døre.
– Indvendigt har boligerne superflotte egetræsgulve fra Moland af typen Burghly Wideplank.
– Badeværelse og bryggers samt toilet har alle flotte 30×60 klinker i grålige og moderne nuancer.
– Inventar er leveret af Svane Køkken af typen hvid grebsfri med grå bordplader.
– Samtlige armaturer er fra kvalitetsbevidste og stilrene Hans Grohe.
– Alle boliger har på både badeværelse og toilet væghængte closetter.
– Til boligerne hører egen p-plads og terrasse, der begge er udført med græsarmering. – Der hører desuden egen have til alle boligerne. Haverne er udført med belægningssten, græs og bøgehæk.